Terug van weggeweest!

Hi allemaal, het is een goede twee jaar geleden sinds ik voor het laatst een artikel schreef voor deze blog. Dat betekent niet dat ik niet wilde bloggen, want ik miste het regelmatig. Zoals ik echter in mijn laatste artikel schreef, was ik bij mijn vorige baan veertig uur per week met schrijven in WordPress bezig en dat resulteerde erin dat ik hier in mijn vrije tijd niet altijd zin in had. Maar tijden veranderen en inmiddels heb ik ook een nieuwe baan (waar WordPress wel een onderdeel van is, maar veel minder groot)  bij een héél leuk bedrijf waar ik jullie snel meer over zal vertellen. Eerst maar eens zorgen dat ik door mijn proeftijd heen kom 😉 Voor nu wilde ik jullie melden dat ik het bloggen weer ga oppakken, en dat ik al bezig ben met verschillende artikelen. Ondertussen kun je me natuurlijk ook volgen op mijn bookstagram Rowan Reads Books, waar ik een stuk actiever ben. Tot snel!

a white building with shutters and a bush of flowers

One thought on “Terug van weggeweest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *