Een nieuw hoofdstuk

Het voelt gek en een beetje onwennig om weer te schrijven, maar vooral ook heel leuk! Het is bijna anderhalf jaar geleden dat ik mijn laatste stuk schreef op mijn oude blog en sinds die tijd ben ik onder andere afgestudeerd en verhuisd van Amsterdam naar Haarlem. In die anderhalf jaar tijd miste ik het bloggen eigenlijk altijd wel; het enthousiast schrijven over boeken en andere dingen die me bezighouden is me nooit gaan vervelen, maar ik merkte aan mezelf dat mijn vorige blog te kinderlijk was en niet meer past bij wie ik nu ben. Vandaar dus deze kersverse nieuwe blog met een nieuwe naam!

Wat je op deze blog kunt verwachten? Vooral boekgerelateerde artikelen. Denk aan recensies en verhalen over het werk als boekverkoper. Boeken en lezen zijn mijn passie. Wie weet gooi ik er af en toe een persoonlijk stukje in als ik daar behoefte aan heb. 🙂  

De hoeveelheid content die ik zal gaan plaatsen zal afhangen van het aantal boeken dat ik lees en van wat ik te zeggen heb. Ik werk het grootste deel van de week bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen (alweer 3 jaar!) en heb niet altijd de tijd en energie om veel te schrijven. Ik wil de lat ook vooral niet te hoog leggen, want anders is de kans groot dat ik na een paar weken de handdoek alweer in de ring gooi en dat wil ik juist voorkomen. Vooral geen verplichtingen dus en gewoon lekker schrijven wanneer ik wil!

Ik heb het bloggen gemist en heel veel zin om weer aan de gang te gaan. Hopelijk dus tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *